Mangler du hjælp til flytning til udlandet?

Skal du flytte til udlandet, og er du bange for, at det bliver en lang og uoverskuelig proces? Frygt ikke. Holger Danske flytteforretning står klar til at hjælpe dig  med international flytning og sørge for, at bliver hurtig og effektiv uden unødvendige bekymringer.

Mange års erfaring med flytning til udlandet

Mangler du hjælp til flytning til udlandet? Sørg for at vælge et flyttefirma, der har prøvet det før, og som dermed har erfaring med, og ved, hvad man skal have styr på forud for en flytning til udlandet. Holger Danske flytteforretning har flyttet til ulandets utallige gang, og de har erfaring med en lang række lande og byer, herunder:

  • Flytning til Tyskland og Berlin
  • Flytning til Sverige og Stockholm
  • Flytning til Holland og Amsterdam
  • Flytning til England og London
  • Flytning til Spanien, Madrid og Barcelona

De flytter desuden både for private og for virksomheder, hvor de står klar til at rådgive dig i alle faserne undervejs i flytningen i forhold til både planlægning, koordinering og tilsyn.

Dette skal du huske, når du flytter til udlandet

Når du står overfor en international flytning, er der et par ting eller to, der ikke er helt det samme som med en almindelig flytning fra et sted i Danmark til et andet. Der er flere ting, som du skal være opmærksom på og huske undervejs. Du skal blandt andet have styr på papirer og lignende, og det er en fordel, at du undersøger, hvad du skal have styr på i det konkrete land, du skal flytte til. Holger Danske Flytteforretning står altid klar til at være din kompetente samarbejdspartner undervejs i flytteprocessen, og de skal nok hjælpe dig med at sørge for, at der er styr på det hele.

En anden ting du skal være opmærksom på, når du flytter til udlandet, er, at der er mange ting, der har betydning for den pris, du skal betale for flytningen. Rumfang og vægt har stor betydning, og derfor anbefales det klart, at du forud for flytningen får sorteret i dine ejendele og fundet ud af, hvad du vil have med, og hvad der alligevel bare skal smides ud.