Vandreferie for seniorer

Er du senior, og er benene ikke længere, hvad du har været, skal du ikke tro, at vandreferie og andre former aktiver ferier ikke kan være noget for dig. Vandreferie er en fantastisk måde at rejse på, og det er en ferieform, som alle kan være med på. Både unge og gamle.

Vandreferie med forskellige sværhedsgrader

En af grundene til at vandreferie ikke kun er for unge mennesker er, at du kan få vandreferie med mange forskellige sværhedsgrader. Der er mange forskellige typer af terræn, du kan vandre i, og hvis du ikke er til det helt krævende, kan du blot vælge en vandreferie, hvor terrænet er forholdsvis nemt, og hvor man måske ikke skal gå rigtig mange kilometer hver dag.

Er du til en af de let nemmere vandreferie kan du fx vælge en destination som Algarve i Portugal eller Salzkammergut i Østrig. Disse destinationer byder på et nemt terræn, hvor alle i nogenlunde form kan være med. Dagsetaperne er desuden forholdsvis korte, så det er let og overkommeligt for de fleste.

Gode råd til vandreferie som senior

Et godt råd, du skal have med på vejen, når du som senior leder efter den perfekte vandreferie, er, at du altid skal være realistisk og tage stilling til, hvor meget du kan holde til, når du vælger, hvilken vandreferie, du skal ud på. En uge med for lange etaper og et for svært terræn, som er for hårdt at komme igennem, vil ikke give en sjov og mindeværdig ferie.

Er du i tvivl om dit niveau, og hvad der vil passe til dig, kan du altid få skræddersyet en vandreferie. Du kan både få skræddersyet en rejse helt fra bunden, eller ud fra en anden vandrerejse, du synes lyder som noget for dig, men som har et for højt niveau. Et rejsebureau som Bering Travels er eksperter i vandreferie, og de står altid klar, hvis du har brug for hjælp til at få skræddersyet din vandrerejse.